New beginings-Class of 2018-2019

that's it! we started!


A New training year, new students, From Vietnam, Myanmar and Nepal.

17 courses, training by skilled and attentive farmers, and lots of motivation.

Our  training year begins with an orientation day.

The students get to meet the staff-Mr Alon the direcror, Avital and Jessica the coordinators, and Edan our IT specialist.
the students are introduced to the variety of courses, and undergo some important safety classes, so they can  to continue their training safely.

We wish all the students, farmers and teachers a good year, enjoyable, safe and full of good experiences!

Comments

Submitted by hillary (not verified) on Wed, 03/06/2019 - 12:21

Permalink

The post is really superb. It’s varied accessory information that consists do my dissertation for me during a basic and necessary method. Thanks for sharing this text. The substance is genuinely composed. This web log is frequently sharing useful actualities. Keep sharing a lot of posts.

Submitted by Dini (not verified) on Mon, 06/22/2020 - 14:58

In reply to by hillary (not verified)

Permalink

Supaya tidak pasaran, kamu bisa memilih menggunakan barang-barang yang diproduksi terbatas. Bagi kamu pengguna tas ransel, merk jansport merilis produk tas ransel yang hanya diproduksi sebanyak 80 pcs saja di seluruh dunia. Kalau kamu penasaran, bisa simak informasinya di artikel Jansport Right Pack Signature 2nd Edition. Untuk anda yang memiliki anak usia sekolah TK hingga SD, anda bisa memilih tas sekolah bertema kartun, robot, atau karakter-karakter lucu lainnya. Untuk informasi lebih lengkap anda bisa menyimak 5 Rekomendasi Tas Sekolah Anak Tk Sampai SD, simak informasinya. Bagi anda yang membutuhkan informasi mengenai tas sekolah anak yang keren dan fashionable, anda bisa mencari tahu di artikel 6 Rekomendasi Tas Sekolah Modis dan Keren, simak buka tautan ini. Anak laki-laki anda pasti ingin tampil keren saat berkegiatan di luar rumah, tidak terkecuali saat bersekolah. Anda yang masih bingung dan tidak ada ide mengenai tas sekolah keren untuk anak laki-laki anda, simak artikel rekomendasi tas sekolah keren. Selain praktis dan nyaman digunakan, kini tersedia banyak varian tote bag dengan desain motif atau gambar yang menarik di pasaran. Buat kamu yang sedang ingin membeli tote bag, kami informasikan 5 Toko Online yang Menjual Tote Bag Lucu dan Unik di Instagram, harganya murah-murah loh, baca selengkapnya. Jika kamu seorang wanita yang pergi kuliah atau bekerja dengan menggunakan commuter line, maka kamu akan memerlukan tas yang aman dan nyaman saat kamu di perjalanan. Ada beberapa tas yang kami rekomendasikan untuk kamu para commuters, simak selengkapnya di artikel tas commuters untuk wanita. Buat kamu yang ingin tampil keren dan fashionable saat sekolah, kini tidak perlu menyiapkan budget yang terlalu banyak karena di pasaran banyak sekali tas sekolah khususnya keluaran brand lokal yang kualitasnya tidak mengecewakan. Untuk informasi lengkapnya silahkan baca tas sekolah anak modis. Anda yang berlokasi di kota Bandung dan membutuhkan informasi tentang lokasi yang menjual tas sekolah anak di kota Bandung, silahkan membaca informasi Pusat Belanja Tas Sekolah Anak di Bandung, klik tautan ini. Harga tas carrier biasanya lebih mahal dibanding tas ransel pada umumnya. Karena biasanya tas carrier desainnya lebih rumit dibanding tas ransel bias. Oleh karena itu, sangat penting bagi anda mengetahui tips merawat dan membersihkan tas carrier agar tas carrier anda awet dan terawat. Di pasaran ada banyak model tas sekolah untuk anak TK yang dijual, baik untuk laki-laki ataupun perempuan, dengan berbagai tema atupun gambar kesukaan anak. Agar anak anda tidak bosan dengan gambar tas yang itu-itu aja, simak artikel cara tips memilih tas sekolah anak. Takut tertipu saat membeli tas secara online? Atau takut membeli tas yang tidak sesuai dengan gambar yang anda lihat di galeri toko onlinenya? Jangan khawatir, simak tulisan rekomendasi olshop tas wanita terpercaya, buat anda yang ingin berbelanja tas secara aman. Bagi anda yang ingin berbelanja tas murah untuk keluarga bisa mengunjungi websitegrosir tas murah di Bandung, yang menjual banyak varian dan model tas wanita, tas pria, dan tas sekolah anak terbaru. Membawa laptop ke sekolah saat ini sudah umum dilakukan para siswa sekolah. Karena itu, anak-anak sekolah membutuhkan tas laptop atau tas dengan fitur penyimpanan laptop, agar laptopnya aman. Jika anak anda membutuhkan tas laptop untuk sekolah, silahkan baca informasi Rekomendasi Merek Tas Ransel Laptop Untuk Sekolah Anak, baca selengkapnya. Jual tas sekolah anak di Bandunguntuk anak perempuan dan anak laki laki, dengan harga yang terjangkau untuk semua kalagan. Silahkan kunjungi website grosir tas sekolah anak murah untuk melihat koleksi selengkapnya.

Tampil gaya dengan budget pas pasan juga tetap bisa kok. Ada banyak model tas selempang wanita yang kekinian dengan harga yang terjangkau. Cek di sini untuk info selengjkapnya, 5 rekomendasi tas selempang santai wanita murah. Untuk anak kecil hingga remaja juga kini tersedia banyak pilihan tas yang modis loh. Untuk kamu atau para Bunda yang ingin melengkapi gaya si kecil, cek informasi mengenai toko online yang menjual tas anak di sini ya, olshop jual tas selempang remaja lucu. Apabila anda sedang mencari toko online yang menyediakan ragam varian tas modis, kekinian, dan terpercaya dengan harga yag terjangkau, simak informasinya di halaman ini 5 Rekomendasi Toko Online Jual Tas Murah. Buat kamu yang ingin berbelanja tas import, namun kerap khawatir tertipu olshop yang tidak amanah, kamu bisa berbelanja dengan aman di Shopee. Berikut ini rekomendasi olshiop tas yang menjual tas import bagus dengan harga murah, buka link ini. Untuk kamu yang berdomisili di Bandung, dan ingin berbelanja tas online tanpa khawatir dengan ongkir yang kemahalan, baca info mengenai toko tas online di Bandung yang menjual tas dengan harga terjangkau di link ini, 5 Rekomendasi Olshop Jual Tas Murah di Bandung. Kamu yang membutuhkan informasi tempat berjualan tas wanita model selempang murah, baik untuk dipakai sendiri ataupun untuk dijual lagi, bisa membaca artikel ini 5 toko online jual tas selempang wanita murah. Kalau kamu mencari olshop tas yang lengkap, menyediakan banyak model tas untuk wanita, pria, dan anak-anak, silahkan baca info di artikel ini klik di sini. Yuk cari tahu informasi mengenai olshop tas wanita di Batam yang recommended banget buat para wanita di tautan ini, 3 rekomendasi olshop tas wanita Batam. Ada banyak olshop yag menjual tas murah di Shopee. Berikut beberapa olshop tas di Shopee yang bisa kami rekomendasikan buat kamu. Baca selegkapnya di link ini ya 5 olshop tas murah Shopee. Untuk bekerja, ada banyak model handbag formal dari berbagai harga dari mulai harga yang murah dan terjangkau, hingga yang mahal. Buat kamu yang mencari handbag murah, bisa menyimak informasi buka tautan ini. Untuk tampilan yang casual saat jalan jalan atau traveling, bisa menggunakan tas ransel bergaya casual. Jika kamu membutuhkan rekomendasi tas ransel casual, baca artikel 4 rekomendasi tas ransel wanita casual. Buat kamu yang lebih memilih menggunakan fashion yang harganya terjangkau, cek olshop yang ada di halaman 5 olshop tas ransel wanita murah Bandung. Kalau kamu termasuk wanita yang nyaman menggunakan tas ransel dalam beraktivitas, sepertinya tidak ada salahnya kamu mrmbaca informasi yang ada di tautan 5 tas ransel kerja wanita stylish. Agar lebih praktis saat traveling, kamu bisa membawa tas ransel mini untuk membawa barang barang yang sering digunakan dalam perjalanan. Cek artikel 5 Rekomendasi Tas Ransel Wanita Untuk Traveling supaya penampilanmu saat traveling lebih modis dan kekinian. Agar tidak bosan dengan tas ransel kuliah yang itu itu aja, baca deh artikel 5 Rekomendasi Tas Ransel Wanita Kekinian Untuk Kuliah. Selain biar gak bosan, tampilanmu juga akan lebih modis dan kekinian saat kuliah.

Submitted by where can you … (not verified) on Wed, 05/01/2019 - 12:52

Permalink

Olive oil, coconut oil, avocados, nuts and seeds are just a few examples of healthy types of fatthat may have beneficial effects on fat burning.

where can you buy forskolin extract

Submitted by Rent a Car Larnaca (not verified) on Fri, 06/07/2019 - 08:21

Permalink

Rent a Car Larnaca | Car Rental Larnaca | We, at CosmosCarRental.com ensure that each and every customer is kept happy.  There are NO hidden costs. 

Rent a Car Larnaca

Decent to visit your blog once more, it has been a long time for me. Well this article i've been sat tight for such a long time. I need this article to finish my task in the school, and it has same subject with your article. Much obliged, incredible offer.  상무지구안마

Submitted by Islamic education, (not verified) on Sat, 06/29/2019 - 13:48

Permalink

My friend mentioned to me your blog, so I thought I’d read it for myself. Very interesting insights, will be back for more!

Islamic education,

Submitted by lambingan (not verified) on Thu, 07/04/2019 - 13:19

Permalink

My friend mentioned to me your blog, so I thought I’d read it for myself. Very interesting insights, will be back for more!

lambingan 

Submitted by pinoy tv (not verified) on Tue, 07/09/2019 - 14:18

Permalink

But what if they could receive a personalized Santa letter in return? Imagine the look of joy on your child’s face as they open up a letter from Santa that is addressed to them and mentions the people and things that they love.

pinoy tv 

Submitted by GC (not verified) on Fri, 07/12/2019 - 19:01

Permalink

Traveling to Cyprus and searching to rent a car in Limassol by a company that offers reliable car hire services? Then search no more and book now with GC Car Rentals for the best rental experience.

Submitted by lash extensio… (not verified) on Sat, 07/20/2019 - 10:27

Permalink

his means writing Santa Claus letters detailing exactly what they’ve done to deserve their presents — things such as being extra nice to their siblings, helping out with chores and doing their homework.

 lash extensions near me

Submitted by Andy (not verified) on Tue, 10/01/2019 - 16:15

Permalink

This congregation is continually assuming a front side job for the wellbeing of Christianity. This is extremely pleasant thing to have the data about this congregation. This is the decent blog which is giving us the total data about this congregation. 

https://www.commaplacementchecker.com/comma-helper-when-to-put-comma-after-transition-words/

Submitted by Antonio M. Reeves (not verified) on Tue, 10/01/2019 - 18:56

Permalink

WORDAI is the best stage to make some fabulous articles. This is very helping thing for the creator. This is the multi language stage where you can include numerous see here articles inside no time.

Submitted by coc gems hack (not verified) on Sun, 10/27/2019 - 10:51

Permalink

I finally found great post here.I will get back here. I just added your blog to my bookmark sites. thanks.Quality posts is the crucial to invite the visitors to visit the web page, that's what this web page is providing.

coc gems hack

Submitted by laim connor (not verified) on Sat, 10/30/2021 - 13:21

In reply to by coc gems hack (not verified)

Permalink

Great job for publishing such a beneficial web site. Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too. There tend to be not many people who can certainly write not so simple posts that artistically. Continue the nice writing lean startup canvas

Submitted by nanny (not verified) on Wed, 10/30/2019 - 12:08

Permalink

MakeMoneyFly is a Personal Development Curation Site. We Curate the Best Courses, Services & Tools that help generating a PASSIVE INCOME or 5-FIGURES every month, but in the end it all comes down to you.
Entrepreneur Courses

 

Submitted by Unknown (not verified) on Thu, 10/31/2019 - 16:11

Permalink

Today, we have camera, PC, web and TV in our pockets since each and every one of these features are open in the android phones and we can do everything using our PDA. In particular, affiliations are incorporated to make this progress moreover made and will give us the better idea of forefront cell phones later on.  

https://www.onlineessaychecker.com/how-to-find-the-best-online-essay-editor/

Submitted by Jacket Master (not verified) on Sat, 11/02/2019 - 12:21

Permalink

This is a fantastic website and I can not recommend you guys enough. 

Jacket Master

Submitted by seoservices (not verified) on Sun, 11/10/2019 - 09:20

Permalink

Efficiently written information. It will be profitable to anybody who utilizes it, counting me. Keep up the good work. For certain I will review out more posts day in and day out.
detectives en Sevilla
 

Submitted by selfie (not verified) on Sat, 11/16/2019 - 14:07

Permalink

The goal of the society is to create professionally well skilled students To achieve the said goal, arrangements have been made with the pioneers and front runners both in India and abroad.
school in premnagar dehradun

Submitted by Click For More (not verified) on Mon, 11/18/2019 - 12:58

Permalink

I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job

Click For More

Submitted by wige12 (not verified) on Wed, 11/20/2019 - 08:30

Permalink

Selecting it tricky to get yourself a Microsoft Office 2010 Product Key Free? Right here is one area for ones support. Developing technological enhancements have resulted in creating lots of people technologically sound. Product Key for Microsoft Office 2010 100 percent free complete version can be employed to activate Office 2010 match. It is usually similar to a motion and like a end result, a little more and more consumers are becoming a member of the motion by enjoying their element.

Submitted by Ayat Noor (not verified) on Sat, 12/07/2019 - 06:32

Permalink


Hi!
This is very well written and it's so intresting.
This is so awesome.
But you should also see this...
This site provides free serial/activation codes and license keys.

<a href="https://serialkeysfree.org/wondershare-filmora-crack-patch-registration-code">filmora crack</a>
<a href="https://serialkeysfree.org/winrar-crack-registration-key">winrar crack</a>

Submitted by Virginia Thompson (not verified) on Sun, 12/08/2019 - 16:12

Permalink

I found Hubwit as a transparent s ite, a social hub which is a conglomerate of Buyers and Sellers who are ready to offer online digital consultancy at decent cost.

Virginia Thompson

Submitted by home water softener (not verified) on Sun, 12/08/2019 - 17:42

Permalink

This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post! 
home water softener
 

Submitted by Zonnepanelen i… (not verified) on Wed, 12/11/2019 - 11:11

Permalink

I'm constantly searching on the internet for posts that will help me. Too much is clearly to learn about this. I believe you created good quality items in Functions also. Keep working, congrats! Zonnepanelen installateur

Add new comment