Visit from Oleco-Vietnam

Chairman of oleco-vietnam, Mr. PHAN HUY LE  and his delegation visited our training center and local farm on November 21st. This was an interesting and important visit. The delegation visited Uri's Lichtman's farm and  to see how to grow strawberries and tomatoes of different varieties desert conditions
The delegation met with the students during their school day, spoke to them about the work and studies in the Negev, and gave the opportunity for students to share their experiences

Photos by: Avital Sharon

 

Chairman of oleco-vietnam and his delegation

 

Comments

Submitted by Ruben (not verified) on Sat, 03/09/2019 - 08:18

Permalink

This is the really interesting post, I like  Top Gun Jacket I am interested to write the comment on this.

Submitted by Anonymous (not verified) on Mon, 06/22/2020 - 15:02

In reply to by Ruben (not verified)

Permalink

Supaya tidak pasaran, kamu bisa memilih menggunakan barang-barang yang diproduksi terbatas. Bagi kamu pengguna tas ransel, merk jansport merilis produk tas ransel yang hanya diproduksi sebanyak 80 pcs saja di seluruh dunia. Kalau kamu penasaran, bisa simak informasinya di artikel Jansport Right Pack Signature 2nd Edition. Untuk anda yang memiliki anak usia sekolah TK hingga SD, anda bisa memilih tas sekolah bertema kartun, robot, atau karakter-karakter lucu lainnya. Untuk informasi lebih lengkap anda bisa menyimak 5 Rekomendasi Tas Sekolah Anak Tk Sampai SD, simak informasinya. Bagi anda yang membutuhkan informasi mengenai tas sekolah anak yang keren dan fashionable, anda bisa mencari tahu di artikel 6 Rekomendasi Tas Sekolah Modis dan Keren, simak buka tautan ini. Anak laki-laki anda pasti ingin tampil keren saat berkegiatan di luar rumah, tidak terkecuali saat bersekolah. Anda yang masih bingung dan tidak ada ide mengenai tas sekolah keren untuk anak laki-laki anda, simak artikel rekomendasi tas sekolah keren. Selain praktis dan nyaman digunakan, kini tersedia banyak varian tote bag dengan desain motif atau gambar yang menarik di pasaran. Buat kamu yang sedang ingin membeli tote bag, kami informasikan 5 Toko Online yang Menjual Tote Bag Lucu dan Unik di Instagram, harganya murah-murah loh, baca selengkapnya. Jika kamu seorang wanita yang pergi kuliah atau bekerja dengan menggunakan commuter line, maka kamu akan memerlukan tas yang aman dan nyaman saat kamu di perjalanan. Ada beberapa tas yang kami rekomendasikan untuk kamu para commuters, simak selengkapnya di artikel tas commuters untuk wanita. Buat kamu yang ingin tampil keren dan fashionable saat sekolah, kini tidak perlu menyiapkan budget yang terlalu banyak karena di pasaran banyak sekali tas sekolah khususnya keluaran brand lokal yang kualitasnya tidak mengecewakan. Untuk informasi lengkapnya silahkan baca tas sekolah anak modis. Anda yang berlokasi di kota Bandung dan membutuhkan informasi tentang lokasi yang menjual tas sekolah anak di kota Bandung, silahkan membaca informasi Pusat Belanja Tas Sekolah Anak di Bandung, klik tautan ini. Harga tas carrier biasanya lebih mahal dibanding tas ransel pada umumnya. Karena biasanya tas carrier desainnya lebih rumit dibanding tas ransel bias. Oleh karena itu, sangat penting bagi anda mengetahui tips merawat dan membersihkan tas carrier agar tas carrier anda awet dan terawat. Di pasaran ada banyak model tas sekolah untuk anak TK yang dijual, baik untuk laki-laki ataupun perempuan, dengan berbagai tema atupun gambar kesukaan anak. Agar anak anda tidak bosan dengan gambar tas yang itu-itu aja, simak artikel cara tips memilih tas sekolah anak. Takut tertipu saat membeli tas secara online? Atau takut membeli tas yang tidak sesuai dengan gambar yang anda lihat di galeri toko onlinenya? Jangan khawatir, simak tulisan rekomendasi olshop tas wanita terpercaya, buat anda yang ingin berbelanja tas secara aman. Bagi anda yang ingin berbelanja tas murah untuk keluarga bisa mengunjungi websitegrosir tas murah di Bandung, yang menjual banyak varian dan model tas wanita, tas pria, dan tas sekolah anak terbaru. Membawa laptop ke sekolah saat ini sudah umum dilakukan para siswa sekolah. Karena itu, anak-anak sekolah membutuhkan tas laptop atau tas dengan fitur penyimpanan laptop, agar laptopnya aman. Jika anak anda membutuhkan tas laptop untuk sekolah, silahkan baca informasi Rekomendasi Merek Tas Ransel Laptop Untuk Sekolah Anak, baca selengkapnya. Jual tas sekolah anak di Bandunguntuk anak perempuan dan anak laki laki, dengan harga yang terjangkau untuk semua kalagan. Silahkan kunjungi website grosir tas sekolah anak murah untuk melihat koleksi selengkapnya.

We assist you in claiming additional tax rebates for medical expenses from SARS via your tax return so that you receive a larger tax refund, if you, your spouse of child suffers from a mild to serious medical condition including eg ADHD, Anxiety, High Blood Pressure, Sleeping Disorders, Chronic Back Pain, Hearing Loss etc Disability

Submitted by pioneerseo (not verified) on Wed, 07/29/2020 - 06:42

In reply to by pioneerseo (not verified)

Permalink

We assist you in claiming additional tax rebates for medical expenses from SARS via your tax return so that you receive a larger tax refund, if you, your spouse of child suffers from a mild to serious medical condition including eg ADHD, Anxiety, High Blood Pressure, Sleeping Disorders, Chronic Back Pain, Hearing Loss etc Disability

An obligation of appreciation is all together for such an unprecedented post and the review, I am totally propelled! Keep stuff like this coming.  토토사이트

Submitted by pioneerseo (not verified) on Wed, 08/26/2020 - 06:57

In reply to by Anonymous (not verified)

Permalink

slick cash loan offers quick online personal finance service. Service is provided in the US only. slick cash loan has partnered with a wide range of lenders across America. We connect people needing quick financial help with an appropriate online lender. Connecting to a lender and decision of loan application is provided online after submitting the loan application. slickcashloan

Submitted by pioneerseo (not verified) on Mon, 09/28/2020 - 07:19

In reply to by Anonymous (not verified)

Permalink

slick cash loan offers quick online personal finance service. Service is provided in the US only. slick cash loan has partnered with a wide range of lenders across America. We connect people needing quick financial help with an appropriate online lender. Connecting to a lender and decision of loan application is provided online after submitting the loan application. slickcashloan.com

Submitted by pioneerseo (not verified) on Wed, 12/30/2020 - 07:17

In reply to by pioneerseo (not verified)

Permalink

We provide fast, courteous, and inexpensive towing services in Brooklyn Queens Manhattan. We are fully insured and been in business since 1986. We are ready to respond to all your vehicle emergency needs 24 hours a day, seven days a week. towing

Submitted by pioneerseo (not verified) on Wed, 03/03/2021 - 06:22

In reply to by pioneerseo (not verified)

Permalink

18th edition qualified Glasgow Electricians for residential and commercial electrical work in Glasgow and the surrounding areas. Glasgow Electrician

Submitted by pioneerseo (not verified) on Sat, 03/06/2021 - 06:31

In reply to by pioneerseo (not verified)

Permalink

Den som vill att den egna hemsidan ska synas i fler sammanhang än i sökmotorer bör lära sig lite mer om hur webbkatalogerna fungerar. I en webbkatalog så har man nämligen chansen att presentera sin sajt för verkliga människor samtidigt som sökmotorernas robotar ser ens länk. Det är just denna kombination som gör att en viktig del av arbetet med SEO går ut på att placera ut värdefulla länkar i seriösa webbkataloger som erbjuder kvalitet. wordpressdesigns.se

Submitted by pioneerseo (not verified) on Wed, 11/25/2020 - 04:43

In reply to by Anonymous (not verified)

Permalink

Our pavement sign boards are available in all shapes and sizes A2, A1 and A0. A Frames and A Boards are Ideal for roadside advertising. A Board

Submitted by pioneerseo (not verified) on Sat, 12/12/2020 - 06:14

In reply to by pioneerseo (not verified)

Permalink

slick cash loan offers quick online personal finance service. Service is provided in the US only. slick cash loan has partnered with a wide range of lenders across America. We connect people needing quick financial help with an appropriate online lender. Connecting to a lender and decision of loan application is provided online after su bmitting the loan application. slickcashloan

Tampil gaya dengan budget pas pasan juga tetap bisa kok. Ada banyak model tas selempang wanita yang kekinian dengan harga yang terjangkau. Cek di sini untuk info selengjkapnya, 5 rekomendasi tas selempang santai wanita murah. Untuk anak kecil hingga remaja juga kini tersedia banyak pilihan tas yang modis loh. Untuk kamu atau para Bunda yang ingin melengkapi gaya si kecil, cek informasi mengenai toko online yang menjual tas anak di sini ya, olshop jual tas selempang remaja lucu. Apabila anda sedang mencari toko online yang menyediakan ragam varian tas modis, kekinian, dan terpercaya dengan harga yag terjangkau, simak informasinya di halaman ini 5 Rekomendasi Toko Online Jual Tas Murah. Buat kamu yang ingin berbelanja tas import, namun kerap khawatir tertipu olshop yang tidak amanah, kamu bisa berbelanja dengan aman di Shopee. Berikut ini rekomendasi olshiop tas yang menjual tas import bagus dengan harga murah, buka link ini. Untuk kamu yang berdomisili di Bandung, dan ingin berbelanja tas online tanpa khawatir dengan ongkir yang kemahalan, baca info mengenai toko tas online di Bandung yang menjual tas dengan harga terjangkau di link ini, 5 Rekomendasi Olshop Jual Tas Murah di Bandung. Kamu yang membutuhkan informasi tempat berjualan tas wanita model selempang murah, baik untuk dipakai sendiri ataupun untuk dijual lagi, bisa membaca artikel ini 5 toko online jual tas selempang wanita murah. Kalau kamu mencari olshop tas yang lengkap, menyediakan banyak model tas untuk wanita, pria, dan anak-anak, silahkan baca info di artikel ini klik di sini. Yuk cari tahu informasi mengenai olshop tas wanita di Batam yang recommended banget buat para wanita di tautan ini, 3 rekomendasi olshop tas wanita Batam. Ada banyak olshop yag menjual tas murah di Shopee. Berikut beberapa olshop tas di Shopee yang bisa kami rekomendasikan buat kamu. Baca selegkapnya di link ini ya 5 olshop tas murah Shopee. Untuk bekerja, ada banyak model handbag formal dari berbagai harga dari mulai harga yang murah dan terjangkau, hingga yang mahal. Buat kamu yang mencari handbag murah, bisa menyimak informasi buka tautan ini. Untuk tampilan yang casual saat jalan jalan atau traveling, bisa menggunakan tas ransel bergaya casual. Jika kamu membutuhkan rekomendasi tas ransel casual, baca artikel 4 rekomendasi tas ransel wanita casual. Buat kamu yang lebih memilih menggunakan fashion yang harganya terjangkau, cek olshop yang ada di halaman 5 olshop tas ransel wanita murah Bandung. Kalau kamu termasuk wanita yang nyaman menggunakan tas ransel dalam beraktivitas, sepertinya tidak ada salahnya kamu mrmbaca informasi yang ada di tautan 5 tas ransel kerja wanita stylish. Agar lebih praktis saat traveling, kamu bisa membawa tas ransel mini untuk membawa barang barang yang sering digunakan dalam perjalanan. Cek artikel 5 Rekomendasi Tas Ransel Wanita Untuk Traveling supaya penampilanmu saat traveling lebih modis dan kekinian. Agar tidak bosan dengan tas ransel kuliah yang itu itu aja, baca deh artikel 5 Rekomendasi Tas Ransel Wanita Kekinian Untuk Kuliah. Selain biar gak bosan, tampilanmu juga akan lebih modis dan kekinian saat kuliah.

Submitted by PETER12 PETER12 (not verified) on Sat, 07/11/2020 - 15:27

In reply to by Ruben (not verified)

Permalink

 

I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. Custom Patches Online

Submitted by pioneerseo (not verified) on Thu, 07/16/2020 - 06:49

In reply to by PETER12 PETER12 (not verified)

Permalink

Goodness! Such an astounding and supportive post this is. I outrageously cherish it. It's so great thus amazing. I am simply flabbergasted. I trust that you keep on doing your work like this later on moreover.  Buy lsd sheets online

Submitted by Anonymous (not verified) on Mon, 09/14/2020 - 08:32

In reply to by PETER12 PETER12 (not verified)

Permalink

This post is genuinely incredible. I really like this post. It is remarkable among different posts that I ve read in a long time. You shake for this alright post. I genuinely welcome it! grill mat for patio

Submitted by Nonton bola online (not verified) on Sat, 04/10/2021 - 13:14

In reply to by Ruben (not verified)

Permalink

Submitted by AlonzoBurk (not verified) on Sun, 04/28/2019 - 13:04

Permalink

Hi! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There's a lot of  Cheap Silk  that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

Submitted by readder (not verified) on Thu, 05/09/2019 - 05:00

Permalink

Agriculture is the need of every nation and now people are doing more work for its enhancement. New  affordablepapers fields regarding development of agriculture are introduced and educational websites are providing awareness in form of writing done on similar aspects. It would be informative..!!

Submitted by mtom (not verified) on Sat, 10/19/2019 - 10:33

Permalink

I was  rattling happy  to find this  site on bing, just what I was  searching  for : D  likewise  bookmarked .Puffingbird.com

Submitted by Scarlett Graham (not verified) on Wed, 10/23/2019 - 19:26

Permalink

Bravo! What a decent look at Ireland is appeared by this article. On the off chance that you truly need to see delightful view, undestroyed scene, some unique designer check this and need to appreciate some over the top friendliness make a visit to Ireland. Furthermore, on the off chance that you a nourishment searcher than it likewise has some incredible nourishment alternative for you.

Submitted by puneet (not verified) on Mon, 11/04/2019 - 08:17

Permalink

Sometimes It is very interesting to play Bing homepage quiz.It is weekly organize by bing about social affair and genrel knowlegde .If bing stop working on your computer. You can take help this site to play this quiz.

Submitted by Anonymous (not verified) on Sat, 12/14/2019 - 11:36

Permalink

Marvelous! I really appreciate the efforts of agriculturist. I personally am of the view that plants and our surrounding environment needs protection and this institute is trying hard for this purpose. Check this site link to improve content writing skills. The visit of such eminent personalities like sir oleco-vietnam is absolutely an honor, I am really thankful that he visited the institute .

Submitted by asimseo (not verified) on Tue, 02/04/2020 - 15:14

Permalink

A debt of gratitude is in order for the blog entry amigo! Keep them coming... 

Denverelysium

Submitted by Kiran Bajaj (not verified) on Sat, 02/22/2020 - 14:49

Permalink

A fair charge is the most important quality to look for when hiring an escort service. Bangalore Escorts Service is known for fair and transparent payment process, when you hire an escort. There are many escorting agencies in Bangalore but you need to select the one which offers qualitative services in affordable prices. And there is no other alternative than Bangalore Escorts Service. I am Kiran Bajaj and My detailed profile is also available on the site with recent photographs and statistics. You can fine more such stunning girls on the website. The site also gives clear indication of what a client is paying for. It is always better to call and ask the agency, as what is their responsibility of expenses. While visiting the site, you can dig deeper and find, if the girls registered here can dance, strip or offer a girlfriend like experience. I prefer the clients, who ask me, what I like and dislike. When the clients ask me, what I fantasize about, I feel good. Such discussions strike a rapport with the client and then, we enjoy sex the most. The clients can take time and read the reviews on my profile. You’ll want to know, how the girl and the agency deal with the clients. And consistent positive feedback reflects my standard of services. The positive reviews indicate that I am quite easy to handle with. It also guarantees the experience worth the money, you are going to spend.

For A Real Sexual Pleasure, Hire A Cute Bangalore Call Girl

Now-a-days hiring Bangalore Escorts is becoming a popular trend and the main reason behind it is that the men get unlimited sexual pleasure  from the escorts. Most of the escorts are doubling as call girls. Bangalore Escorts Service come-in quite handy for the individuals, who are looking for a right partner to spend a beautiful evening or night. Escorts also satisfy their cravings for something naughty. The pleasure that you will get, when you perform sex with an escort is said to be far better than your routine and boring sex with your wife or a long time girlfriend. I am Kiran Bajaj, a resident of Bangalore. I am 24 years old and have been working as a Bangalore Escort for quite some time. I have also appeared in some television shows. Sex with an escort like me is better as you don’t need to control all those factors, which define real sexual pleasure. I will definitely suit your taste and preference as I employ different skill sets with my clients to provide them complete and total satisfaction. According to the science and experts, there are 11 features in the women’s body that make her adorable and men are made to enjoy those regions. And all such features are well-defined in me and men admire it. Men can’t resist these erogenous regions that make me adorable and sexy. My sharp and arousing regions are, according to my clients akin to some super-model. My breasts are proportional to the rest of the body and waist to hip ratio is pleasing to men.

Submitted by Jack (not verified) on Fri, 03/20/2020 - 21:08

Permalink

The post is written in very a good manner and it contains many useful information for me.   

iphone xs max kılıf

Submitted by Jack (not verified) on Sat, 03/21/2020 - 09:44

Permalink

This is my first time i visit here and I found so many interesting stuff in your blog especially it's discussion, thank you.   

iphone xs max kılıf

Submitted by Jack (not verified) on Sat, 03/21/2020 - 20:39

Permalink

I am hoping the same best effort from you in the future as well. In fact your creative writing skills has inspired me.  

movies 123 

Submitted by Nimra (not verified) on Fri, 04/10/2020 - 23:12

Permalink

I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.    

telefon kılıfları 

Submitted by Nimra (not verified) on Sat, 04/11/2020 - 14:12

Permalink

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. 

telefon kılıfları

Submitted by Jack (not verified) on Mon, 04/13/2020 - 22:08

Permalink

Thanks for sharing nice information with us. i like your post and all you share with us is uptodate and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job. 

Process server

Submitted by asimseo (not verified) on Tue, 04/14/2020 - 03:53

Permalink

Thank you for taking the time to publish this information very useful!  

Retraining order

Submitted by Nimra (not verified) on Wed, 04/15/2020 - 21:26

Permalink

he psychedelic revolution of the 1960s made a major contribution to the rediscovery of shamanism.  

2c b fly

Submitted by Nimra shaikh (not verified) on Fri, 04/17/2020 - 22:01

Permalink

thank you for your interesting infomation.  

SEO Backlinks

Submitted by Nimra (not verified) on Sun, 04/19/2020 - 17:46

Permalink

We are a full service, licensed, and insured professional business providing service throughout Northern California to the legal community, companies/corporations, government agencies, and individuals.  

Process Servers

Submitted by Nimra shaikh (not verified) on Mon, 04/20/2020 - 19:47

Permalink

Decodare telefoane si verificari IMEI. Orange, Vodafone, Samsung, Iphone, Huawei, LG, Alcatel, Blackberry, Nokia, Microsoft | Instructiuni complete | Rapid, sigur, ieftin. 

verificare imei

Submitted by Nimra shaikh (not verified) on Wed, 04/22/2020 - 12:16

Permalink

We are your top choice for drain cleaning,Water Heater Repair/ installations,sewer repair, waterline repair, and more.  

bathroom plumbing

Add new comment